Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Петрівська громада» (код ЄДРПОУ: 21047170) був реорганізований і увійшов до складу Скороходівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Петрівська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Скороходівської громади

ВІДРЕМОНТУВАЛИ ДОРОГУ  Й ДОБУДОВУЮТЬ АМБУЛАТОРІЮ

Дата: 25.05.2020 16:12
Кількість переглядів: 104

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У Петрівці нещодавно завершили поточний ремонт головної дороги села.
Від в’їзду у село й аж до залізничного переїзду коштом та силами дорожньобудівельної компанії ONUR провели ремонт на загальну суму близько двох мільйонів гривень. 
Центральна дорога села останнім часом стала болючою проблемою для місцевих жителів. Раніше шлях перебував у більш-менш задовільному стані, хоча теж потребував ремонту. Але курсування великовагових автомобілів компанії ONUR стало справжньою катастрофою для цієї асфальтівки. 
Звісно, навантаження полотну додавали й зерновози, та все ж найбільшої руйнації шлях зазнав саме через будівельні вантажівки.
Голова Петрівської ОТГ Валерій Штепка постійно веде переговори з ONUR щодо ремонту доріг. Нещодавно відремонтували ділянку, яка була розбита ущент, асфальту там майже не було, а машини почали їздити по узбіччях. А ось тепер поточний ремонт провели майже по всій протяжності в межах села.
Крім того, тривають роботи з благоустрою. Після рясних дощів скрізь стрімко ростуть бур’яни, тож на території об’єднаної територіальної громади оголосили нещодавно двотижневик із скошування непотрібної трави.
Слідом за аграрієм Олексієм Порохнею до озеленення долучився й сільгоспвиробник Сергій Гремякін, який також закупив та висадив хвойні деревця у Петрівці.
Також найближчим часом очікується завершення будівництва амбулаторії у Петрівці. В області амбулаторії почали зводити в рамках проекту «Доступна медицина». Перший етап будівництва нового лікувального закладу у Петрівці стартував 26 травня. Нагадаємо, будівництво здійснюють на умовах співфінансування: з бюджетів на той час Вільницької, Новокочубеївської та Петрівської сільських рад виділили загалом 1 млн 350 тис.грн, решта вартості – з держбюджету. 
Нині ж на об’єкті тривають зовнішні оздоблювальні роботи, зокрема, будівлю обшивають сайдингом. Орієнтовним часом завершення будівництва називають липень поточного року.
Негайного вирішення потребує й проблема ремонту дороги від Стінки до Петрівки. На жаль, справа поки що не зрушила з «мертвої точки». Петрівська сільська рада зверталася з проханням відремонтувати дорогу до ДП «Агентство місцевих доріг Полтавської області». Там відповіли, що агентством ведуться перемовини з компанією ONUR щодо відновлення дорожнього покриття місцевих доріг, якими вони користуються під час ремонту шляхів загального користування. Утім, у листі йдеться, що «проведення капітального ремонту автодоріг Нова Кочубеївка-Петрівка-Новофедорівка та Іскрівка-Скороходове-Петрівка не доцільне до завершення ремонтних робіт на дорозі Київ-Харків-Довжанський або до вирішення питання з контролем за рухом великовагових транспортних засобів управліннями Укртрансбезпеки та патрульної поліції».


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано